Rólunk

Vevőink elégedettsége, a mi sikerünk.

A Fenyőker Fatelepről dióhéjban

Fatelepünket 1996 májusában alapítottuk családi vállalkozásként, Fenyőker Fatelep néven. Fő profilunk kezdetek óta a kiváló minőségű lucfenyő fűrészáru kereskedelem, melyet megalakulásunktól kezdve Szlovákia legmodernebb, német gyártástechnológiával ellátott feldolgozó üzeméből importálunk.

Immáron 25 éve dolgozunk azon, hogy a felénk támasztott vevői igényeket maximálisan kielégítésük, így ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk termékkínálatunk és szolgáltatásaink folyamatos bővítésére. Ma már a gerenda (szarufa, szelemen), palló, deszka & zsaludeszka és tetőléc mellett, kapható nálunk gyalult fűrészárulambéria & hajópadlóOSB-3 laphőszigetelő anyagokbitumenes zsindely, tetőfóliák, lazúrok, favédőszer és kötőelemek.

Az állandóan frissülő, 800-900 m3-es, tételesen ellenőrzött készletnek köszönhetően rakattételben nagykereskedelmi áru és komplett tetőszerkezetekhez szükséges faanyagok akár azonnali kiszolgálását és kiszállítását is vállaljuk. Megrendelői igény esetén a faanyagot megelőző favédelemmel látjuk el, mely védi a fát penészedés, gombásodás és rovarkár ellen. Saját faanyagok gyalulását is vállaljuk, melyet az előzőleg tételesen ellenőrzött fűrészáru közül válogatunk.
A rendkívüli méretű fűrészáru beszerzését rövid határidőn belül teljesítjük.

Mi generációk óta abban hiszünk, hogy csakis a jó minőségű termékek és szolgáltatások biztosítják a hosszú távú működést, ezért körültekintően, a színvonalat megtartva választjuk meg beszállítóinkat és árképzésünk is ennek megfelelően történik.
Legfőbb törekvésünk, hogy megfeleljünk a vevőink által támasztott igényeknek, hiszen az Önök elégedettsége a mi sikerünk!

fenyőker fatelep fenyő fűrészáru fakereskedés tüzép

TELEFON

+36 1 295 5407

CÍM

1182 Budapest,
Királyhágó utca 87.

NYITVA TARTÁS

H - P: 7:00 - 16:00
Sz: 08:00 - 12:00